واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

بازداشت 4 نفر در ترکیه پس از انتشار پست‌های ترسناک درباره زلزله

 پلیس ترکیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که چهار نفر را به دلیل پست‌های «تحریک آمیز» در شبکه‌های اجتماعی پس از زمین ‌لرزه ۷.۸ ریشتری در جنوب ترکیه بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر از «خبرگزاری فرانسه» پلیس ترکیه اعلام کرده که این چهار نفر پست‌هایی تحریک‌آمیز با هدف ایجاد ترس و وحشت در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته بودند که با تحقیقات پلیس دستگیر شدند.

بر اساس این گزارش، این زمین لرزه بامداد روز دوشنبه مناطقی از ترکیه را لرزاند و بیش از ۴۸۰۰ نفر را در ترکیه و سوریه کشته و هزاران نفر را مجروح و بسیاری را بدون سرپناه در سرمای شدید گذاشه است.

پلیس ترکیه در بیانیه خود افزود که تحقیقات گسترده‌تری در مورد حساب‌های شبکه‌های اجتماعی در حال انجام است.

این در حالی است که رسانه‌های اجتماعی ترکیه مملو از پست‌های افرادی است که از کمبود تلاش‌های جستجو و نجات در منطقه خود، شکایت دارند.

پلیس ترکیه با رد این شایعات مدعی شده که نشانی و اطلاعات مکانی شهروندانی که درخواست کمک می کنند بلافاصله مشخص و هماهنگی انجام می‌شود. دولت ترکیه مدتی است که با اتهاماتی مبنی بر محدود شدن آزادی بیان مواجه شده است.

براساس داده‌های مراکز زلزله‌نگاری، این زمین‌لرزه در مرز ترکیه و سوریه و در ۲۶ کیلومتری شمال شرق غازی‌آنتپ ترکیه رخ داد.

این زمین‌لرزه در کشورهای ترکیه، سوریه، لبنان، فلسطین، عراق، اردن، مصر، عربستان سعودی و بخش‌های از اوکراین و اروپا از جمله یونان، بلغارستان و... به ثبت رسید.

ترکیه یکی از فعال‌ترین مناطق زلزله‌خیز در جهان است. آخرین زمین لرزه ۷.۸ ریشتری این کشور در سال ۱۹۳۹ به وقوع پیوست که در آن ۳۳ هزار نفر در استان «ارزنجان» واقع در شرق ترکیه جان خود را از دست دادند. از طرف دیگر، منطقه دوزجه ترکیه در سال ۱۹۹۹ دچار زلزله ۷.۴ ریشتری شد که در آن بیش از ۱۷ هزار نفر کشته شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار